Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Szeretettel várjuk standunkon (K2)

Az elmúlt hetekben, már több helyen is talákozhatott a SecuriForum kiállítással, mely ezen a héten szerdán és csütörtökön kerül megrendezésre a Lurdy Rendezvényközpontban. Idén a K2-es standon talál meg minket, ahova szeretettel meghívjuk.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ezen a két napon Budaörsi boltunkban nem lesz kiszolgálás.

Mivel készülünk az idei kiállításra? Solar Sentry napelemvédelem

Az idei év új terméke a Solar Sentry és a Solar Sentry Pro napelemvédelmi rendszer, mely a napelemeket a stingeken keresztül figyeli. Szeptembertől a Signal Iduna biztosítóval együttműködésben teljes körű biztosítást tudunk adni a rendszerre.

Solar Sentry 500V/string, míg a Solar Sentry Pro 1500V/stringet tud kezelni. A kiállításon bemutatjuk a Solar Sentry GSM és 4G verzióját is, mellyel a távfelügyeleti értesítés is biztosított.
Az alap rendszert 2 stringgel szereljük, de a napelemes rendszer méretétől függően egyedi rendszereket is össze tudunk állítani. A kiállításon egy 12 stringes Solar Sentry Pro rendszer is bemutatásra kerül.

GSM kaputelefon és segélyhívó

Az InterCom GSM dobozolt "Kit" verzióját több féle kialakításban fogjuk bemutatni, így a 1, 2, 4 lakásos mellett a vészhívó verzió is megtalálható lesz a standunkon. Az InterCom GSM Kit tartalmazza a hangszórót, mikrofont, az akkumulátornak (ProBattery) a helyet, így a beüzemeléshez csak a tápellátást és a SIM kártyát szükséges biztosítani. A programozás a ProRead programmal könnyen megoldható USB vagy BT/WIFI kapcsolaton keresztül is.

Szeretettel várjuk, mert:

- kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi történt Önnel az utolsó találkozás óta,

- örülnénk, ha megosztaná tapasztalatát, ötleteit,

- kérdéseit személyesen válaszoljuk meg,

- és hogy egy kicsit beszélgessünk :)

Idén is szeretettel várjuk és bízunk benne, hogy találkozunk:

REGISZTRÁCIÓ: https://www.securiforum.com/#regisztracio

Látogatóként és kiállítóként is itt regisztrálhat a kiállításra.

A látogatók számára a kiállításra és a konferenciára történő belépéshez a regisztráció kötelező, de előzetesen elvégezve díjmentes. Az előzetesen regisztrált látogatók a helyszínen percek alatt megkapják a belépő kártyájukat.

Találkozzunk az ASC Global standján (K2)!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: SecuriForum