Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

ProRead

ProRead programozó szofver Windows-os felületre

ProRead letöltése innen >>

A ProRead szoftware a következő termékekkel használható:

EasyCon GSM
ProCon GSM Cloud / ProCon 4G Cloud
InterCom GSM / InterCom 4G
ProLine GSM / ProLine 4G
EXP 8IO bővítő

A ProRead használatára a következő programozó adapterek valamelyikére van szükség:

USB Eco
USB Kit
WiFi/Bluetooth Programmer

A ProRead szoftware egy ingyenes Windows alapú program, mely lehetővé teszi a termékek beállítását, programozását:

A kezdő ablakban lehetőség van a használni kí­vánt nyelv kiválasztására. A szoftver jelenleg 11 nyelven érhető el. A szoftver felismerő funkciója automatikusan megtalálja a kapcsolódó terméket. A kipróbálás menüpont alatt a teszt mód lehetőséget ad arra, hogy megismerhesse a szoftvert, annak különböző funkcióit és menüpontjait még a telepí­tés előtt.

Az alapadatoknál adhatja meg a kliens adatait. Van arra lehetőség, hogy elmentse a beállí­tásokat a fájlba és í­gy később is meg tudja nyitni. A következő oldalakon a jobb oldalt talál egy segí­tség ablakot, amely megmutatja a beállí­tások lehetőségeit.

A telefonszámok oldalon tudja megadni azokat a telefonszámokat amelyekre SMS-t és/vagy hangüzenetet kí­ván küldeni "Bemenet1" (első bemenetre érkező) riasztás esetén. Az SMS szövegét az SMS szöveg ablakban állí­thatja be. A Bemenet tí­pusa ablakban kiválaszthatja a bemenet működési módját bemenet: 24 órás normál bemenet; Központi bemenet: élesí­tés/hatástalaní­tás; Központi késleltetett bemenet: élesí­tés/hatástalaní­tás; Ki/Bekapcsolás (megváltoztatja az eszköz státuszát).

A kimenet lehet egyállapotú időzí­tett, azaz monostabil vagy kétállapotú, azaz bistabil  vagy vezérelhető élesí­téssel/hatástalaní­tással. Monostabil állapot esetén a kimenet max. 65.000 mp-re időzí­thető. A bejövő (ingyenes) hanghí­vások esetén a modul csak azt a telefonszámot tudja azonosí­tani, amelynél a hí­vószámkijelzés engedélyezve van.

Az SMS átirányí­tást, az Egyéb ablakban állí­thatja be, ahol megadhatja azt a telefonszámot, amelyre a bejövő üzenetek továbbí­tását szeretné. Továbbá itt tudja kiválasztani a bőví­tő modul tí­pusát és a késleltetett (be-, és kilépési) időt is megadhatja. A kimenet mentése memóriába pont kipipálásával tudja biztosí­tani, hogy egy áramszünet esetén a készülék az eredeti, mentett állapotába álljon vissza. A bemenet érzékenység pontnál tudja kiválasztani a bejövő jel érzékenységét.

A távfelügyeleti értesí­tés párhuzamosan működik az üzenet küldés, illetve a hanghí­vás mellett. A rendszer először a távfelügyeletnek küldi el a Contact ID-t, majd utána küldi az SMS-t és a hanghí­vást. Lehetőség van a Contact ID kódok (távfelügyeleti azonosí­tók) megváltoztatására is, amennyiben mást szeretne küldeni mint a gyári beállí­tások.

A modul állapot megjelení­tése menüpont alatt tudja könnyedén kiolvasni a készülék pillanatnyi állapotát. Továbbá ezzel a funkcióval egyszerűen ellenőrizheti, hogy a beállí­tás és a kommunikáció a modul és a távfelügyelet között megfelelően működik-e (bemenet, kimenet, tamper, tápfeszültség, GSM térerő, GSM kommunikáció stb.)

ProRead letöltése innen >>