Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Megújult a ProBox

PRO Box - ProCon GSM Cloud és ProCon 4G Cloud termékekhez

A nyári felfrissüléssel a termék palettánk is megújult. Volt, ahol az ésszerűség és volt olyan, ahol a kényszer motiválta a fejlesztést. A következő hetekben új termékeinkről és a változtatásokról fogunk beszámolni. Érkeznek majd új átjelzők valamint módosítások a kiegészítők terén is.

Év eleje óta gyártunk magunknak műanyag dobozokat, melynek köszönhetően a termékekben történő változásokat, illetve az egyedi igényeket is könnyen le tudjuk követni. Az elmúlt idő termék (alapanyag) beszerzési problémáinak köszönhetően úgy döntöttünk, hogy mostantól már nem csak a MultiOne GSM Kit dobozát fogjuk nyomtatni, hanem a ProBoxot is.

A fejlesztés előnye, hogy a doboz magasságát magunk tudjuk megadni, így a jövőben a ProCon GSM Cloud és a ProCon 4G Cloud termékekhez többféle doboz közül tudunk majd választani. Az alap modell mellett lesz egy magasított verzió is, melybe az InterCom GSM modul vagy a ProCon GSM modul WIFI/Bluetooth programozóval együtt belefér. 

Aki használta már a MultiOne GSM Kit-et, ismeri a dobozok minőségét. Masszivitása kifogástalan, sőt a MultiOne GSM Kit-nél még a külső tartófüleket is meg tudtuk oldani.

A dobozok kialakításánál figyelünk a modulok rögzítésére, felfogatására és az egyszerű vezetékezésre is, folyamatosan fejlesztjük a visszajelzések és a technológia fejlődésének köszönhetően.  

ProBox néven a jövőben már az új dobozt kínáljuk, a fejlesztésnek köszönhetően el tudjuk kerülni, hogy a korábbi verzió drasztikus áremelkedését érvényesítenünk kelljen.

A doboz ára változatlan marad.  

Köszönhetően a 3D nyomtatóink folyamatos termelésének, gyártásának a jövőben gond nélkül tudjuk kiszolgálni a rendeléseket.

PRO Box - ProCon GSM Cloud és ProCon 4G Cloud termékekhez