Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

InterCom GSM Kit (1, 2, 4)

Az InterCom GSM, Kit verzióban is elérhető, melynek köszönhetően 1, 2, 4 nyomógombos szettet kapunk, műanyag, falon kívüli kültéri egységben.
mikrofonnal és hangszóróval szerelt egységben a ProBattery akkumulátort is csatlakoztathatjuk a modulhoz, így tápfeszültség kimaradásakor is üzemkész a berendezésünk, mindemellett értesítést is kérhetünk az áramszünetről. 
8 értesítendő telefonszámot szabadon megadhatjuk a nyomógombokhoz és akár körhívást is választhatunk az értesítés módjánál. A csengetési és beszélgetési időt is beállíthatjuk.
két relés kimenetet külön-külön is tudjuk vezérelni a beszélgetés közben vagy akár hanghívással is 1000 darab telefonszámról.
A kültéri egység felső részében egy LED fényforrás biztosítja az előlap megvilágítását, melynek színe változtatható igényünknek megfelelően ( kikapcsolva vagy 7 szín közül választhatunk). 

 

InterCom GSM Kit

Az InterCom GSM 1, 2, 4 lakásos falon kívüli egysége, egy, kettő vagy négy fém nyomógombbal van szerelve, melyhez maximum 8 értesítendő telefonszámot adhatunk meg. A telefonszámokat körhívással is hívhatjuk, azaz mindenkinek fel kell vennie vagy az első személy aki felveszi, megállítja a körhívást. A telefonszámokat szabadon adhatjuk meg, hogy melyik nyomógombhoz kiket rendelünk hozzá. 
GSM hálózaton létesít kapcsolatot a hívott számmal, így a távolság korlátlan, valamint az eszköz beüzemeléséhez csak a tápellátást kell biztosítani. A jobb kommunikáció érdekében az antennát helyezzük minél távolabb a kültéri egységtől. A doboz felső részében LED világítás lett elhelyezve, melynek színe beállítható és biztosítja a névtábla és a nyomógomb megvilágítását. 

A hívás fogadását követően két kimenet vezérlése közül is választhatunk. Külön tudjuk nyitni a kiskaput illetve a nagykaput vagy akár a sorompót is. Hívószám azonosítás nélkül korlátlan telefonszámmal, míg hívószám azonosítással 1000 telefonszámról tudjuk a kimeneteket vezérelni.

A tápfigyelési funkció lehetővé teszi, hogy SMS-ben vagy hangüzeneten keresztül értesüljünk hálózati tápkimaradásról. Az InterCom GSM modulnál egy gyorscsatlakozóval ellátott Lítium-polimer akkumulátor biztosítja a folyamatos kommunikációt akár 24 órán keresztül.

Életjelet küldhetünk előre megadott időközönként, így tájékozódhatunk kaputelefonunk müködéskész állapotásról.

A programozás történhet SMS-ben, Androidon (Bluetooth) vagy számítógéppel (USB vagy Bluetooth), a ProRead szoftverrel. A készülék óránként méri és naplózza a GSM térerő értékeket, ami a szoftver segítségével grafikonon megjeleníthető. A készülék 16.000 esemény tárolására képes (bemenet, kimenet, GSM térerő, tápkimaradás, kimenet vezérlése hívószám alapján). A ProRead InterCom GSM-es felületén egyszerűen beállíthatjuk a legfontosabb paramétereket. 

GSM kaputelefonok és segélyhívók a weboldalon >>