Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

ZOLEO Műholdas Kommunikátor

A ZOLEO Global Satellite Communicator egy Iridium® alapú globális műholdas kommunikátor, amely lehetővé teszi, hogy bárhol a világon üzeneteket küldjön és fogadjon, még ott is, ahol nincs mobilhálózat.

A ZOLEO-val élvezheti a zökkenőmentes globális üzenetküldést, amely követi Önt a mobilhálózati lefedettség területén belül és kívül, valamint egy olyan személyes biztonsági rendszert, amelyre a világ bármely pontján számíthat. Egyszerűen csatlakoztassa a könnyű, tartós ZOLEO eszközt a telefonján vagy táblagépén található ingyenes alkalmazással, hogy élvezhesse: a kétirányú globális üzenetküldést és SOS riasztást, a bejelentkezést, az AerisWeather™ előrejelzéseket, a lehetőséget a GPS-helyszín megosztására és még sok mást.

"Elkötelezettek vagyunk az emberek kommunikációjának és biztonságának forradalmasítása iránt, függetlenül attól, hogy a világon hol tartózkodnak.

A ZOLEO egy közös vállalkozás, amelyet a Beam Communications Pty. Ltd. és a Roadpost Inc. alapított. Célunk, hogy megfizethető áron kínáljunk megbízható kommunikációs rendszert, amelyhez globális üzenetküldési kapcsolat is tartozik. Ez a rendszer akkor is működik, ha nincs mobil hálózat, így bárhol kapcsolatban maradhatsz, ahová utazol.

Intuitív és zökkenőmentes globális üzenetküldési élményt biztosítani, függetlenül attól, hogy az üzeneteket műhold, mobil vagy Wi-Fi hálózaton keresztül továbbítják.

Hiszünk abban, hogy mindenkinek hozzá kell férnie a megbízható kommunikációs és biztonsági eszközökhöz. Büszkék vagyunk arra, hogy egy díjnyertes megoldást kínálunk, amely megkönnyíti az emberi kapcsolattartást és biztonságot, bárhová is viszi őket az élet.

Tegyük népszerűvé a globális üzenetküldést! Állítsunk fel új lehetőséget a kommunikáció és biztonság terén, amikor túllépjük a mobil hálózati lehetőségeket.

Zoleo - Count on your connection"

Toby Newport, ZOLEO Channel Development Manager EMEA: “We’re excited to partner with ASC Global to expand our reach and deepen our relationships across Central European markets. By combining expertise and resources, we will unlock new opportunities, amplify brand awareness, and deliver unparalleled communication and safety solutions that empower anyone who requires seamless connectivity and safety globally, either for leisure or professional pursuits”.

(Toby Newport, a ZOLEO csatornafejlesztési menedzsere az EMEA régióban: „Izgatottan várjuk, hogy az ASC Global-al együttműködve bővíthessük elérhetőségünket és elmélyíthessük kapcsolatainkat a közép-európai piacokon. A szaktudás és az erőforrások kombinálásával új lehetőségeket tárunk fel, erősítjük a márka ismertségét, és páratlan kommunikációs és biztonsági megoldásokat kínálunk, amelyek mindenkinek biztosítják a lehetőséget, aki zökkenőmentes kapcsolódást és biztonságot igényel világszerte, akár szabadidős, akár szakmai tevékenységhez.”)

ZOLEO Global Satellite Communicator szórólap (magyar nyelvű)

ZOLEO Global Satellite Communicator prospektus (angol nyelvű)

Válassza ki a megfelelő előfizetői csomagot

Zoleo előfizetés aktiválása

Rendezés:
Raktáron
6.701Ft + ÁFA (8.510Ft)

ZOLEO Float - Úszó

ZOLEO Float - Zoleo úszó

A fényes és lendületes ZOLEO úszó/bója kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy ZOLEO eszközét láthatóan és biztonságban tartsa a vízben.

Jellemzők:

 • Könnyű súlyú
 • Jó láthatóság
 • ZOLEO készülékhez tervezve (bölcsővel vagy anélkül)
 • Nedves környezethez ajánlott, vitorlázáshoz, SUPozáshoz, tengerikajakozáshoz
Raktáron
75.512Ft + ÁFA (95.900Ft)

Zoleo Global Satellite Kommunikátor

ZOLEO Globális Műholdas Kommunikátor

 • Iridium Connected™ üzenetküldési lefedettség a Föld bármely pontján
 • Dedikált SMS-szám és e-mail cím (megosztható, egyedi)
 • SOS-riasztási gomb 24/7 felügyelettel és intézkedéssel/segítség nyújtással*
 • Bejelentkezési gomb (Check-In button), hogy mások is tudják, hogy jól van*
 • 24/7 hozzáférést biztosít a nem sürgősségi orvosi tanácsokhoz a Medical Assisten keresztül
 • Ingyenes alkalmazás telefonokhoz/tabletekhez: kétirányú üzenetküldés, kétirányú SOS-riasztás, bejelentkezés (Check-In), időjárás-előrejelzések, helymegosztás és egyebek (az alkalmazás mobilhálózaton és Wi-Fi-n is továbbít adatokat, ha elérhető)
 • 200 órás akkumulátor-üzemidő, 12 percenként ellenőrzi az üzeneteket
 • Ütésálló, por- és vízálló (IP68, MIL-STD 810G)
 • Előfizetés szükséges (külön megvásárolható, látogasson el a ZOLEO Plans oldalra), mely szüneteltehető amennyiben szezonálisan használná a kommunikátort
 • 2 év gyártói garancia

*Előfizetéshez kötött szolgáltatások

Raktáron
13.402Ft + ÁFA (17.020Ft)

ZOLEO Tartó készlet

A ZOLEO tartó készlet

A ZOLEO rögzítőkészlet ideális a ZOLEO műholdas kommunikátor övre, hátizsákra vagy bármilyen kameratartóval ellátott tartozékra való rögzítésére. A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy az eszköz elérhető és biztonságos legyen útközben.

A tartótok a ZOLEO eszközt a helyén tartja, ha cserélhető betéttel együtt használják. A betét cseréjéhez egyszerűen vegye ki a ZOLEO eszközt a bölcsőből, és csúsztassa a helyére az új betétet.

A szett tartalmazza:

 • Fő tartó
 • Övcsipesz betét
 • Kamera rögzítő betét
 • Szíjbetét (max. pántszélesség 2,5 cm (1 hüvelyk))
 • Gyors üzembe helyezési útmutató
Raktáron
36.417Ft + ÁFA (46.250Ft)

ZOLEO Univerzális rögzítőkészlet

ZOLEO univerzális rögzítőkészlet, fém tartóval

Ideális a ZOLEO műholdas kommunikátor autó, lakóautó vagy hajó szélvédőjére való rögzítéséhez, a ZOLEO univerzális rögzítőkészlet rögzíti a ZOLEO eszközt, és feltöltve tartja. Ez a készlet tartalmaz egy USB autós töltőt, a RAM® Twist-Lock™ tapadókorongos rögzítőt az üveg és nem porózus műanyag felületek erős tartása érdekében, valamint egy állítható kart. Tartalmazza a teljes ZOLEO bölcsőkészletet is.

Magába foglalja:

 • USB autós töltő, bármilyen 12-24 V-os áramforráshoz használható
 • RAM® Twist-Lock™ tapadókorong-tartó 1/4"-20 UNC menetes kameraadapterrel, fém karral
 • Dupla foglalatos kar (a kívánt döntési szögre állítható)
 • Micro-USB kábel, 1,2 m (3,9 láb)
 • ZOLEO bölcsőkészlet
 • Gyors üzembe helyezési útmutató