Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

AndroRead

Ingyenesen elérhető Android-alapú programozói alkalmazás GSM termékeink vezeték nélküli programozásához

 

A program futtatható bármely Android-alapú okostelefonon és tableten.

Az alkalmazás képes a mobiltelefon Bluetooth kapcsolatán keresztül megkeresni a modulra csatlakoztatott vezeték nélküli adaptert és a kapcsolaton keresztül vezérelni és programozni a modult. A szoftver jelenleg 3 nyelven érhető el.

Csatlakozást követően a szoftver azonnal kiolvassa a modul aktuális beállításait. Lehetőség van a beállítások mentésére, illetve már meglévő beállítások megnyitására és a modulra küldésére.

A modulban beállíthatja azokat a telefonszámokat, amelyekre SMS-t és/vagy hangüzenetet kíván küldeni a bemenetekre érkező riasztás esetén. Az SMS szövegét az „SMS szövege” mezőben állíthatja be. A „Bemenet típusa” mezőben kiválaszthatja hogyan működjön az adott bemenet: Nem használt, 24 órás normál, Központi normál és késleltetett, illetve Élesítés/hatástalanítás (megváltoztatja az eszköz állapotát).

A kimenet lehet egyállapotú időzített, azaz monostabil vagy kétállapotú, azaz bistabil  vagy vezérelhető élesítéssel/hatástalanítással. Monostabil állapot esetén a kimenet max. 65.000 mp-re időzíthető. A bejövő (ingyenes) hanghívások esetén a modul csak azt a telefonszámot tudja azonosítani, amelynél a hívószámkijelzés engedélyezve van.

Az SMS átirányítást, az "Egyéb” ablakban állíthatja be, ahol megadhatja azt a telefonszámot, amelyre a bejövő üzenetek továbbítását szeretné. Továbbá itt tudja kiválasztani a bővítő modul típusát és a késleltetett (be-, és kilépési) időt is megadhatja. A "kimenet mentése memóriába" pont kipipálásával tudja biztosítani, hogy egy áramszünet esetén a készülék az eredeti, mentett állapotába álljon vissza. A "digitális bemenet szűrő/érzékenység" pontnál tudja kiválasztani a bejövő jel érzékenységét. 

A "modul állapot megjelenítése" menüpont alatt tudja könnyedén kiolvasni a készülék pillanatnyi állapotát. Továbbá ezzel a funkcióval egyszerűen ellenőrizheti, hogy a beállítás és a kommunikáció a modul és a távfelügyelet között megfelelően működik-e (bemenet, kimenet, tamper, tápfeszültség, GSM térerő, GSM kommunikáció stb.).

Letöltés:

Google Play Store áruházból ingyenesen