Kompatibilitás

Az új Solo termékek (Solo2/Solo Evo) csak az új 1Control applikációval
kompatibilisek.

Megosztás
Eltérően a korábbi Solo verziótól, a regisztrációs folyamat elején most kötelező a felhasználónak a telefonszámával regisztrálnia magát a rendszerben, melyet egy visszaigazoló SMS-el tud megerősíteni. A megosztás a korábbi termékektől eltérően a Google hitelesítési rendszerével működik. Ez sokkal stabilabb, mint a korábbi rendszer, amely a különböző szolgáltatók közötti együttműködésen alapult és problémákat okozott. A megosztást követően az első vezérlésnél a felhasználónak a Solo 5 méteres hatótávolságán belül kell lennie.

A korábbi verzióval ellentétben az új termékeknél nem csak dátumot lehet beállítani megosztáskor az adott felhasználóhoz, hanem ki lehet jelölni, hogy a hét melyik napján, és mely időintervallumban vezérelheti az adott felhasználó a kaput.

Új felhasználók vásárlása/száma

A Solo2 10 felhasználóval, a Solo Evo 50 felhasznáóval érkezik gyárilag. A jelenlegi koncepció szerint további felhasználók vásárolhatóak az eszközhöz (5 Euro/felhasználó), illetve korlátlan felhasználó is vásárolható egyszeri 130 Euro-s díjért.

Webes felület

A jelenlegi webes felület nem működik a Solo új verziójával, csak a régivel. A web interfész a jelenlegi eszközökhöz fejlesztés alatt áll.

Applikáció nyelve

Hamarosan elérhető lesz az applikáció magyar nyelven is, a fordítást már továbbítottuk a gyárnak.

PIN Kód

A felhasználó, az első csatlakozásnál egyedileg adja meg a PIN kódot (8 digites), ami törölhető gyári visszaállítással. A korábbi verziónál a gyár által megadott PIN kóddal lehetett használni a terméket.

Bluetooth eszközök elnevezése

A Solo elnevezhető mint Bluetooth eszköz. Így kereséskor az eszközünket az általunk megadott néven láthatjuk a bluetooth eszközök között az általános szériaszám + Solo név helyett.