Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

ProRead-del is programozható a ProCon GSM Cloud!

2021. 03. 24. 13:13:59
ProRead-del is programozható a ProCon GSM Cloud!

A ProCon GSM Cloud előnye, hogy felhőből egyszerűen elérhető és a beállítások könnyedén módosíthatóak. Felhőből vezérlő ikonokat is létrehozhatunk, így a ProCon GSM Cloud nem csak SMS-sel és hanghívással, de internet kapcsolaton keresztül akár ikonnal is vezérelhető.

Az internetes programozáshoz idáig a WiFi/Bt Programozóra volt szükségünk, mely biztosította az internet kapcsolatot WiFi hálózaton keresztül. A ProCon GSM Cloud már közvetlen internet kapcsolattal rendelkezik az adatkártyának köszönhetően, így nem szükséges a programozó.

Amennyiben a ProRead programon keresztül szeretné a ProCon GSM Cloud-ot programozni, akkor ezt egyszerűen megteheti:

A ProRead indítását követően jelölje be, hogy internet kapcsolaton keresztül szeretné a terméket elérni.

A kiválasztást követően felugrik egy ablak, ahol a bejelentkezéshez szükséges adatokat kell megadni.

Az első mezőbe adja meg a felhasználónevet, míg a második mezőbe a jelszót. Ezt követően válassza ki, hogy melyik terméket szeretné programozni.

Az utolsó lépés a belépés, melyet követően az ablak becsukódik és a ProRead megszokott indító képernyője jelenik meg, ahol az indítás gombra kattintva megkezdődik a modul beállításainak kiolvasása.

ProRead programot innen tudja letölteni >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cloud