Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

CloudManager-en keresztül elérhető termékeink

CloudManager-en keresztül elérhető termékeink
A CloudManager több olyan előnyt is tartogat, melynek köszönhetően a telepítés, a karbantartás és a hibaelhárítás is egyszerűbb és költséghatékonyabb lesz.

Távoli programozás

A modulok beállításait könnyen kiolvashatjamódosíthatja és utána visszatöltheti a felhő felületen keresztül. A megújult felhő felépítése, átláthatósága, megjelenése szakember számára megnyerőbb, jobban kezelhetőbb lett a ProRead által megszokottól.
Egy oldalon egyszerre láthatja a beállítási lehetőségeket, következetesen összeállítva a már jól megszokott módon. Értesítendő telefonszámok, bemenetek, kimenetek, stb. egyedi beállításai. Az oldal alján mentheti beállításait, amivel továbbítjuk új paramétereinket a GSM modulnak. Mentés végeztével a beállított parancsokkal GSM modulunk azonnal használható.

Eseménynapló lekérdezése

Eseménynapló kiolvasása is elérhető a felhőből, így könnyen lekérdezheti a modullal kapcsolatos eseményeket, bemeneti változásokat, kimenetek vezérlését, stb.
Időt takaríthat meg újabb beállításunkkal, ha nem szeretné a teljes (max. 16 000 darabos)  eseménynaplót kiolvasni, akkor meg is állíthatja a kiolvasást, illetve újra is indíthatja, ha mégis szükség lenne több információra. A kiolvasott információkat egyetlen kattintással csv fájlba exportálhatja, azaz mentheti. Ha igény van naplózásra, mentésre, hogy ki mikor nyitotta a kaput, vagy hányszor használták a modult a hónapban, akkor többet nem szükséges a modulhoz csatlakozni számítógéppel, távolról is megteheti ezt, amennyiben WiFi/Bluetooth Programozóval használja  GSM modulját és csatlakozik a WiFi hálózathoz.
A fiókjába való belépés után válassza ki az adott GSM modult és a sor végén található ikonnal megkezdheti a kiolvasást.

Vezérlő telefonszámok kezelése

Vezérlő telefonszámokat az adott felületen kiolvashatja, módosíthatja vagy akár időzített jogosultságot is beállíthat. A felhőnek köszönhetően megadhatjuk az adott telefonszám dátum szerinti jogosultságát, mely napokon vezérelheti a kimenetet valamint megadhatjuk órában, hogy mettől – meddig legyen hozzáférése az adott telefonszámnak. Mindezt a rendszer automatikusan lekezeli, minden éjszaka lefrissíti az eszközt. A következő napon beállítás szerint használható a GSM modul.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cloud