Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

2022. júliusi újdonságok

2022. 10. 04. 10:09:45
2022. júliusi újdonságok
Új firmware érhető el a ProCon GSM Cloud (9.3.9.) és a ProCon 4G Cloud (9.4.4.) termékekhez, melyet a ProRead programból könnyen frissíthet:

 

Új firmware érhető el a ProCon GSM Cloud (9.3.9.) és a ProCon 4G Cloud (9.4.4.) termékekhez, melyet a ProRead programból könnyen frissíthet:

- telefonszámok kiolvasása a Cloud felületen frissítve lett
- a modulok minden nap éjfélkor automatikusan frissítik a vezérlő telefonszámokat a szerverről. Ezzel beolvassák a saját memóriájukba azokat a telefonszámokat, melyek időkorláttal vezérelhetik a kimenetet és törlik azokat a számokat, melyeknek lejárt a jogosultsága.
- a GSM / 4G modul felhős programozása közben érkező bejövő hívások esetén, a kimenet vezérlést követően folytatódik a programozás/feltöltés

ProRead program letöltése

A weboldalon új felületet kaptak a programok és az applikációk, melyeket így közvetlenül le tudunk tölteni:

https://www.ascglobal.hu/products/software/programmer-software

Letöltések

A leírások, szoftverek egyszerűbb letöltése céljából regisztált és bejelentkezett felhasználóink hozzáférnek egy gyüjtőoldalhoz a weboldalunkon (ascglobal.hu), melyet a "letöltések" menüben érnek el. Ez a link ebben a levélben a jobb felső "Leírások" menüponról is közvetlen elérhető (bejelentkezés nélkül is).

www.ascglobal.hu/manual

Regisztáció

Weboldalunkon elérhető a regisztráció, melynek köszönhetően a besorolt felhasználóink a termékeknél a saját árukat látják. Amennyiben nem tud belépni a fiókjába vagy elfelejtette jelszavát, akkor az elfelejtett jelszóra kattintva új jelszót küld a rendszer az e-mail cím megadását követően. Amennyiben korábbi weboldalunkon regisztrált, az sajnos nem érvényes ezen az oldalon, kérjük regisztráljon új fiókot. Amennyiben még nem vásárolt tőlünk, akkor a besorolást megelőzően felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy biztosan a megfelelő kategóriába soroljuk be. A regisztációnak köszönhetően, a saját fiókjában megtalálja a korábbi webshopos rendeléseket is. Egyszerűen tud rendelést leadni és akár bankkártyával is fizethet. Számlázási adatait is könnyen módosíthatja esetleges változás esetén. Az automatizálásnak köszönhetően nem küldünk már díjbekérőt előreutalásos webshopos vásárlás esetén, a rendelésszámra hivatkozva tudja a végösszeget elutalni (és küldjük is a csomagot).

https://www.ascglobal.hu/customer/register

Összes termék menüpont (gyors rendelés)

Azon partnereink akik gyorsan és egyszerűen szeretnének vásárolni, készítettünk egy összestermék menüpontot, ami bevásárlólistaként tud működni. A terméklistán végiggörgetve könnyen megadhatja, hogy melyik termékből mennyit szeretne vásáról, beteszi a kosárba, majd a vasárlás befejezésével kiválasztja a fizetési és a szállítási módot.

https://www.ascglobal.hu/products/all-products

Rendszerünket és termékeinket folyamatosan fejlesztjük, bízunk benne, hogy elégedetten fogja használni.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

ASC Global csapata