Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Gyors és biztonságos megosztás a Solo-val!

2020. 05. 15. 00:00:00
Gyors és biztonságos megosztás a Solo-val!
Nyáron lesz két éve, hogy magyarországi importőrként forgalmazzuk az Olasz fejlesztésű és gyártású Solo termékcsaládot. A négy kimenettel rendelkező okostelefonról vezérelhető Bluetooth-os távvezérlő, biztosítja a felhasználók számára, hogy távirányítójuk helyett mobiltelefonjukkal nyissák kapujukat, garázsukat vagy amivel összepárosítják a rádió adót.

A kisebb modell a Solo2, mely 10 felhasználóval, míg a Solo Evo 50 felhasználóval használható egyszerre. A felhasználás szempontjából fontos információ, hogy a felhasználóknak adhatunk jogosultságot, hogy ki mikor vagy meddig nyithatja a kaput. Mindezt természetesen a Solo automatikusan kezeli, így csak a jogosultság kiosztása marad ránk.

Megosztás

Az admin felhasználónak lehetősége van megosztani jogosultságokat telefonszám alapján a felhasználókkal akár dátum és vezérlési időintervallum megjelölésével. Ezenkívül a megosztást követően az eseményeket nyomon tudja követni az applikációban, tehát láthatja, hogy ki ás mikor nyitotta a kaput.

Megosztás folyamata

Admin
A megosztások menüben kijelöli a vezérelendő eszközt, dátumot, időintervallumot. Ezt követően kijelöli a felhasználókat telefonszám alapján. Ezt megtudja tenni a telefonkönyvből kiválasztva vagy a szám megadásával.

Amennyiben a felhasználó telefonkészülékén nincs telepítve a Solo alkalmazás, az admin tud meghívást küldeni, hogy telepítse azt.

Felhasználó
Miután a felhasználó letöltötte az applikációt, regisztrálnia kell a központi rendszerbe a telefonszámával. Válasz SMS-ben itt kap egy kódot amit iPhone setén be kell írnia, Androidnál automatikusan beírja a rendszer.

Ezt követően az Admin felhasználó által megosztott jogosultság megjelenik az eszközön egy vezérlő ikon/gomb formájában.

   

Előnyök:

Felhasználóbarát működési mód –
A végfelhasználóknak csak egy telefonszám regisztrációt kell csinálniuk semmi többet. (Az ikon automatikusan megjelenik)

Ideális olyan helyekre ahol csak ideiglenes jogosultságot akarunk biztosítani – airbnb, Hotelek (itt ajtókhoz is lehet használni nem csak kapukhoz)

Az admin felhasználó hozzáfér a vezérlési adatokhoz, illetve bármikor törölheti a jogosultságot.

A Solo termékről a weboldalunkon olvashat többet:

http://ascglobal.hu/termekek/1control-solo-bluetoothos-kapunyito/

Tartalomhoz tartozó címkék: Solo