Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

EasyCon GSM: átjelzés és távvezérlés egyben

2020. 07. 27. 00:00:00
EasyCon GSM: átjelzés és távvezérlés egyben
Egyik univerzális termékünkre szeretnénk felhívni a figyelmét, melynél a 2 bemenet biztosítja az átjelzési lehetőségeket és az OC kimenet a távvezérlést.

EasyCon GSM – Miniatűr GSM kommunikátor, csak 61 x 31mm! GSM kapunyitó

  • Miniatűr GSM kommunikátor (6 x 3 cm)
  • 2 kontaktus vezérelt bemenet
  • 1 db Open Collectoros kimenet
  • SMS-sel korlátlan számról, míg hanghívással 1000 telefonszámról vezérelhető
  • SMS, hangüzenet továbbítása 8 számra
  • SMS, PC, Android és hangmenüs programozás

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS és hanghívás továbbítása a felhasználó felé.

Maximálisan 8 értesítendő telefonszám adható meg, mindegyikhez külön-külön lehet beállítani az értesítés fajtáját. A hangüzenet lehet szirénahang, illetve előre felvett hangüzenet (az alapszöveg időtartama 16 mp, az üzeneté pedig 8 mp).

Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről. A csengetési idő, a hívásismétlések száma és a körhívás funkció külön-külön paraméterezhető.

kimenet vezérelhető ingyenes hanghívással: telefonszám-azonosítás nélkül korlátlan számról, illetve telefonszám-azonosítással 1000 telefonszámról. A kimenet lehet egyállapotú időzített, azaz monostabil (legfeljebb 65000 mp-ig) vagy kétállapotú, bistabil.

A programozás történhet SMS-ben, hangmenüvel, Androidon (Bluetooth) vagy számítógéppel (USB vagy Bluetooth/WiFi), a ProRead szoftverrel. A készülék óránként méri és naplózza a GSM térerő értékeket, ami a szoftver segítségével grafikonon megjeleníthető.

A készülék 16.000 esemény tárolására képes (bemenet, kimenet, GSM térerő, tápkimaradás, kimenet vezérlése hívószám alapján).

SIM funkciók: bejövő SMS-ek továbbítása előre felprogramozott telefonszámra,

SIM kártya érvényességének lejáratára figyelmeztető üzenet.

Hangmenü: call centeres, emberi hangos menürendszer, biztonsági számvisszaolvasással a hibamentes programozás érdekében.

A legkisebb GSM kommunikátor: a panel mérete csak 61 x 31 mm! Miniatűr méretének köszönhetően könnyedén telepíthető a legkisebb helyekre is, akár infrasorompóba vagy kapuvezérlő mellé.

Tovább a weboldalra>>

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Monitoring products