Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Ügyfélkeresés a Cloud Managerben

2021. 06. 30. 13:57:00
Ügyfélkeresés a Cloud Managerben
Biztosan tapasztalta már, hogy társasháznál, kapuvezérlésnél, telephelyen stb. az ügyfél tömérdek vezérlőtelefonszámmal kívánja vezérelni telepített ProCon GSM / Cloud / 4G, EasyCon GSM vagy InterCom GSM eszközét. A legnagyobb fejtörést számukra a felhasználók folyamatos változása, telefonszámaik frissítése jelenti. 
 

Az új szolgáltatás most segít ügyfeleink könnyebb és gyorsabb azonosításához.

Az adatvédelmi szempontokat is figyelembevéve, elegendő ügyfélre jellemző információkkal menteni az ügyféladatbázist és a megadott információk alapján azonnali találatként listázza rendszerünk. Exportálhatjuk majd importálhatjuk a módosított beállításainkat. Minden adat AES CBC 256 kódolással, teljesen biztonságos módon kerül mentésre.
 

Vezérlőtelefonszámok mellett Megjegyzés1 oszlopban megadhatjuk ügyfelük azonosításához leginkább jellemző információt. (Pl.: szállodában tulajdonos vagy vendég stb...)


 

 

 

 

Ügyfelünk telefonszáma melletti oszlopokban a hozzáférési jogosultságok mellett Megjegyzés2 és Megjegyzés3 oszlopokban még további keresés megkönnyítését elősegítő információkat adhat meg (pl.: céges autó rendszám, apartman vagy lakosztály száma stb...).


 

 

 

 

Mindezeket elmentve, a keresés alkalmával elegendő egy szótöredék részletet megadni a Kereső mezőben és azonnal megtaláljuk a keresett ügyfelet.

 

 

Cloud Manager-t az ascloudmanager.hu címen éri el. A szolgáltatás a ProCon GSM Cloud vagy a WiFi/Bluetooth Programozóval ellátott termékeknél érhető el. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cloud