Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

CloudManager, ahol minden eszköz AZONNAL elérhető a szakember számára

CloudManager, ahol minden eszköz AZONNAL elérhető a szakember számára

Hogy mit is takar a felhő?

Ez mindenkinél mást jelent, jelentheti ez a távoli vezérlést, ezen felül akár a felhasználók kezelését vagy akadnak olyan felületek is, ahol a távprogramozás lényeges.

A felhő, ahol egyszerűen programozhatóak eszközeink. Nem csak az informatikai rendszereknél, hanem a kommunikátoroknál és távvezérléseknél is egyik leglényegesebb tulajdonság a távolról elérhetőség.

A GSM modulok ma már nem csak távfelügyeleti jelzéseket kommunikálnak, ezekkel a modulokkal bármilyen kontaktus vezérelt eszközt irányíthatunk és a biztonságtechnikában megszokott szolgáltatásokkal élvezhetjük előnyeit. Lassan a kaputechnika, liftszerviz és egyéb szórakoztató elektronikai eszközök vezérlésében, elérésében is mindennapossá válnak.

A “FELHŐ” erre ad teljes megoldást. A FELHŐ-ben nem veszünk el a rengeteg programozói apróbetűben, minden eszköz elérhető a nap 24 órájában. Legyen az riasztóközpont, kapuvezérlés, sorompóvezérlés, akármilyen GSM vagy WIFI/BT modullal vezérelt kontaktusvezérelt eszköz, minden beállítás, szolgáltatás azonnal elérhető.

Amikor a CloudManagert megálmodtuk, egy olyan felhőt képzeltünk el, ahol ezeken felül statisztikák, eseménynapló, modul állapot lekérdezés, hiba értesítések vagy akár egy virtuális távfelügyelet is helyet kap. Egy olyan felület, amely lehetőséget biztosít számunkra, szakembereknek minden fontos információnak, hogy egy helyen lássuk és ha szeretnénk akár egy helyen módosíthassuk, igény szerint állíthassuk azokat.

Csatlakozás a “felhőhöz”

A CloudManager felülethez pillanatnyilag három módon tudunk csatlakozni:
– ProCon GSM Cloud
– WiFi/Bluetooth Controller
– WiFi/Bluetooth Programozó

ProCon GSM Cloud a benne lévő SIM kártyának köszönhetően tud adatkapcsolaton keresztül felhőhöz kapcsolódni, míg a WiFi/Bluetooth Controller és Programozó a WiFi hálózaton keresztül éri el a felületet.

A WiFi/Bluetooth Programozó az EasyCon GSM, a ProCon GSM és 4G, a ProLine GSM és az InterCom GSM számára biztosítja a vezeték nélküli kapcsolódást.

WiFi/Bluetooth Programozónak köszönhetően a ProReaden keresztül a Bluetooth-os elérés is biztosított, ahol programozás is lehetséges.

Webes elérés: https://ascloudmanager.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: Cloud