Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Eseménynapló lekérdezése és beállítások módosítása a felhőből

2020. 10. 15. 00:00:00
Eseménynapló lekérdezése és beállítások módosítása a felhőből

Sokszor hallottuk a kérdést, hogy az eseménynaplót távolról hogyan tudom letölteni vagy a beállításokat miként lehet módosítani? Milyen jó lett volna elkerülni egy felesleges kiszállást, ha az adott kommunikátor beállításait távolról meg tudtuk volna változtatni.

WiFi/Bluetooth Programozónak köszönhetően a ProReaden keresztül távolról is el tudjuk érni a modulokat illetve programozhatjuk is azokat. Mostantól már a felhőhöz is tudunk kapcsolódni, ahol egy még felhasználó-barátabb-környezetben tudjuk a beállításokat módosítani, a felhasználókat kezelni vagy a naplókat lekérdezni.

Felhő alapú táv-management!

Korábbi hírekben már ígértük, hogy folyamatosan fejlesztjük a felhő alapú szolgáltatásainkat. Két új funkciót aktiváltunk az elmúlt napokban, melyeknek köszönhetően elérhetővé válik, a GSM modulok WiFi/Bluetooth Programozón keresztül történő lekérdezése, programozása és az eseménynapló kiolvasása valamint mentése.

A következő termékekhez ajánljuk:

(A terméknevekre kattintva az adott termék weboldala nyilik meg.)

Beállítások lekérdezése

A modulok beállításait könnyen kiolvashatja, módosíthatja és utána visszatöltheti a felhő felületen keresztül. Új kinézetet kapott a felület, amely eltér a ProRead által megszokottól.
Egy oldalon egyszerre látja a beállítási lehetőségeket, tagolva a már jól megszokott módon. Értesítendő telefonszámok, bemenetek, kimenetek, stb. beállításai. Az oldal alján mentheti a beállításokat, melynek köszönhetően a GSM modulnak továbbítjuk az új paramétereket.

Eseménynapló lekérdezése

Az eseménynapló kiolvasása is elérhető a felhőből, így könnyen lekérdezheti a modullal kapcsolatos eseményeket, bemeneti változásokat, kimenetek vezérlését, stb.
Amennyiben nem szeretné a teljes (max. 16 000 darabos)  eseménynaplót kiolvasni, akkor meg is állíthatja a kiolvasást, illetve újra is indíthatja, ha mégis szükség lenne több információra. A kiolvasott információkat egyetlen kattintással csv fájlba exportálhatja, azaz mentheti.

Ha fontos lenne menteni, hogy ki mikor nyitotta a kaput, vagy hányszor használták a modult a hónapban, akkor többet nem szükséges a modulhoz csatlakozni számítógéppel. Távolról is megteheti ezt, amennyiben a WiFi/Bluetooth Programozó a GSM modulon van és csatlakozik a WiFi hálózathoz. A fiókjába való belépés után válassza ki az adott GSM modult és a sor végén található ikonnal megkezdheti a kiolvasást.

További előnyök

Amennyiben idáig elakadt volna a telepítés során vagy segítséget kért technikai munkatársunktól, akkor kértük, hogy a beállításokat mentse le és küldje el nekünk az eseménynaplóval együtt. Mostantól, ha van Önnél egy WiFi/Bluetooth Programozó, akkor elég ha csak a felhőben megnézzük együtt a beállításokat és azonnal tudunk segíteni. Nem csak egyszerűbb a használat, de még jobb támogatást is tudunk Önnek nyújtani.

További információt a WiFi/Bluetooth Programozóról a weboldalunkon talál:

http://ascglobal.hu/termekek/wiblue_programozo/ 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Cloud