Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Rólunk

ASC Global Magyarország Kft.

Az ASC Global Magyarország Kft. GSM/GPRS és IP modulok tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik 2010 óta. Kezdetekben TellSystem Communication Kft. néven indultunk, melyet 2018-ban megváltoztattunk a jelenlegire.

A közel tíz éves szakmai tapasztalatunk és partnereink bizalmának köszönhetően, mára már számos európai és Európán túli cég beszállítói lehetünk. Partnereinknek köszönhetően termékeink elérhetően Olaszországban, Svájcban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Finnországban, Görögországban és még sok másik európai és Európán kívüli országban is. Termékeinket 26 országban forgalmazzák és használják távvezérléshez, átjelzéshez vagy távfelügyeleti rendszerekhez.

2011-ben Magyar Innovációs Díjat nyertünk a ProCon GSM modulunkkal. 

2012 óta jelen vagyunk a nagyobb nemzetközi kiállításokon, mint az IFSEC-en (UK), a Sicurezza-án (IT) vagy a Messe Essen-en illetve az R+T-n (DE). 

Hazánkban a SecuriForum kiállításon találkozhatott velünk, ahol idáig minden alkalommal saját standdal jelentünk meg. A kiállítások mellett partnerinknél tartott roadshow-kon is találkozhatott termékeinkkel és munkatársainkkal. Budaörsi irodánk bemutatóteremként is működik, ahol oktatásokat is szoktunk tartani telepítőinknek és viszonteladóinknak.

2015-ben bővítettük termékpalettánkat a távfelügyeleti átjelzésre fejlesztett átjelzőkkel és a jelzések fogadásra alkalmas távfelügyeleti vevőkkel.  

 

2018 nyara óta az olaszországi 1Contol gyártó kizárólagos hazai importőrei vagyunk, melynek köszönhetően a Solo Mini, Solo2 és a Solo Evo termékek forgalmazását és technikai hátterét is biztosítjuk.
A Solo termékek lehetővé teszik, hogy mobiltelefonunkról nyithassuk kapunkat, garázsunkat vagy akár sorompónkat is. Meglévő távirányítónk jelét megtanulja a Solo és telepítés nélkül teszi lehetővé a kapu nyitását.  

 

2019 elejétől elérhetőek IoT termékeink (Wifi/Bluetooth Controller és Wifi/Bluetooth Programmer), mely termékek hazsnálatához már nem szükséges a SIM kártya használata és mégis távolról tudjuk nyitni / vezérelni kapunkat, garázsunkat.

 

2019 nyarán kezdtük meg az együttműködést a németországi FATH Mechatronics GmbH-val, így a TANlock rackszekrény zárak hazai forgalmazói lettünk. A TANlock-nak köszönhetően azonosíthatjuk a felhasználót és nyithatjuk/zárhatjuk a rackszekrény ajtaját.
A TANlock-ban egybe van szerelve az azonosítás, a kilincs (zár) és a nyitás is (elektromos motor), így egy komplett megoldást biztosít.

 

Cégünk meghatározó szerepet tölt be a biztonságtechnika, kaputelefon és az automatizálás területén. Filozófiánk, hogy mindig a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek, melynek köszönhetően hosszútávú együttműködést remélünk. A végfelhasználói igényeken túl, a telepítői elvárásoknak is célunk megfelelni, mindamellett hogy viszonteladóink és stratégiai partnereink érdekeit is szem előtt tartjuk.

Az export piaci érdeklődésnek köszönhetően szakosodott munkatársaink biztosítják a gyors és precíz szolgáltatást illetve szükség esetén a segítség nyújtást. Partnereink kényelme érdekében személyre szabott weboldalakon, leírásokon és hírleveleken keresztül biztosítjuk, hogy folyamatosan napra készek legyenek fejlesztéseinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A termékek megoldást nyújtanak távvezérlésre, automatizálásra, átjelzésre.

Remélem, hogy termékeinkkel, szolgáltatásunkkal elégedett lesz és ismerőseinek is tovább fog minket ajánlani. Amennyiben valami segítő szándékkal megosztaná velünk ötleteit véleményét, szeretettel várom és előre is köszönöm,

 

Schmidt András - tulajdonos